Imre Eszter
Napsugár kisasszony tizenkét madara

5450 HUF 4100.00 HUF


Siess! Már csak 9 termék van készleten.
Kategóriák: Web Gutenberg Kiadó KIEMELT

Illusztrálta: Kürti Andrea

Formátum: 170 x 250 mm
Terjedelem: 96 oldal, színes illusztrációkkal
Kivitelezés: cérnafűzött, keménytábla
ISBN: 978-606-9001-32-5

Kiadás éve: 2022

 

Pihepuha szárnyú madarak keresésére indul Napsugár kisasszony ebben a könyvben. Kerek esztendeig, egyik téli napfordulótól a másikig járja a világot, hogy segítőkre leljen, és többé ne rettegjen a számára ismeretlen dolgoktól. Minden hónapban újabb kaland, újabb tapasztalat várja a képzelet birodalmában. Imre Eszter színekkel, erős érzésekkel teli mesevilágot teremt, Napsugár kisasszony útját követve mi, olvasók is ámulattal szemléljük az idő múlásával változó tájakat. 

Kürti Andrea rajzai a mesék világából rugaszkodnak el, ám nemcsak szemléltetői a történetnek, hanem önálló alkotások, újabb képzeletfolyamok elindítói. A légies alakok mögött egy másik tér sejlik fel –
akárcsak abban az állatkertben, ahol az arra érdemesek a szokásos állatkerti lakókon kívül a nem létező csodálatos állatokkal is találkozhatnak. Napsugár kisasszony és az osztálytársa – meg nyilván te is, kedves olvasó – végtelen kíváncsiságuknak köszönhetik, hogy beléphetnek oda!
Illusztrálta: Kürti Andrea Formátum: 170 x 250 mmTerjedelem: 96 oldal, színes illusztrációkkalKivitelezés: cérnafűzött, keménytáblaISBN: 978-606-9001-32-5 Kiadás éve: 2022   Pihepuha szárnyú madarak keresésére indul Napsugár kisasszony ebben a könyvben. Kerek esztendeig, egyik téli napfordulótól a másikig járja a világot, hogy segítőkre leljen, és többé ne rettegjen a számára ismeretlen dolgoktól. Minden hónapban újabb kaland, újabb tapasztalat várja a képzelet birodalmában. Imre Eszter színekkel, erős érzésekkel teli mesevilágot teremt, Napsugár kisasszony útját követve mi, olvasók is ámulattal szemléljük az idő múlásával változó tájakat.  Kürti Andrea rajzai a mesék világából rugaszkodnak el, ám nemcsak szemléltetői a történetnek, hanem önálló alkotások, újabb képzeletfolyamok elindítói. A légies alakok mögött egy másik tér sejlik fel – akárcsak abban az állatkertben, ahol az arra érdemesek a szokásos állatkerti lakókon kívül a nem létező csodálatos állatokkal is találkozhatnak. Napsugár kisasszony és az osztálytársa – meg nyilván te is, kedves olvasó – végtelen kíváncsiságuknak köszönhetik, hogy beléphetnek oda!
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás