JOGI NYILATKOZAT

A weboldal böngészésével Ön belegyezik az alábbiakba:

1. A gutenbergkonyvesbolt.hu statisztikát készítsen az ön adatairól: IP-címe, DNS-címe, képernyőfelbontása, operációs rendszer típusa, böngésző típusa és verziószáma, valamint a látogatás ideje. Ezen adatokat a weboldal üzemeltetője bizalmasan kezeli, csak belső célra használja fel, és harmadik személynek nem adja át.
2. Elfogadja, miszerint a gutenbergkonyvesbolt.hu weboldalának tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
3. A gutenbergkonyvesbolt.hu logó a gutenbergkonyvesbolt.hu tulajdonát képezi.
4. A gutenbergkonyvesbolt.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni szigorúan tilos.
5. A gutenbergkonyvesbolt.hu beleegyezik abba, hogy saját, személyes használatra Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
6. A gutenbergkonyvesbolt.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse.
7. A gutenbergkonyvesbolt.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
8. Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre e-mailben vagy weboldalainkon keresztül, Ön beleegyezik, hogy azt a gutenbergkonyvesbolt.hu nyilvánosságra hozhatja, közzéteheti, illetve tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja, és hogy az már a gutenbergkonyvesbolt.hu tulajdonát képezi.
9. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez a gutenbergkonyvesbolt.hu ellen jogi eljárást.

Amennyiben a fent leírt feltételek bármelyikével Ön nem ért egyet, úgy Ön nem jogosult a weboldalaink böngészésére.

 

A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

A gutenbergkönyvesbolt.hu folyamatosan törekszik arra, hogy online áruházában pontos információkkal szolgáljon. Ritkán pontatlanságok jelenhetnek meg: a képek tájékoztató jellegűek (ezért a kiszállított árucikk különbözhet a megrendelttől a borítóját, csomagolását, színét, kiegészítőit, formátumát illetően), néhány műszaki adat előzetes figyelmeztetés nélkül változhat vagy időszakos működési hibák léphetnek fel.

A info@gutenberg-art.ro e-mail-címen Ügyfélszolgálatunktól pontosításokat kérhet. A gutenbergkonyvesbolt.hu bármikor megváltoztathatja a leírásokat. A képanyag és a termékleírás tartalmazhat kisebb hibákat vagy eltérhet a valóságtól, ilyen helyzetben gutenbergkonyvesbolt.hu nem vállal felelősséget, azonban jelzés után megpróbálja javítani azokat.

Az árakat/kedvezményeket minden esetben a gutenbergkonyvesbolt.hu határozza meg, az egyes kedvezmények a készlet erejéig érvényesek. Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is (ez könyvek esetében 5%-ot, míg egyéb termékeknél 19%-ot jelent), és nem tartalmazza a szállítási/egyéb költséget. A szállítási és egyéb felmerülő költségek a rendelési adatlap kitöltésekor pontosítva lesznek. A százalékban kifejezett kedvezmény kerekített egész szám (0,5), nem minden esetben felel meg az árucikk pontos vételárának.

A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

Internetes áruházunk a legtöbb terméket 20%-os kedvezménnyel árusítja, amely kedvezmény független a választott átvételi módtól.

Áruházunk alkalmanként személyes kedvezménykuponnal kedveskedik vásárlóinak, amely mindig az aktuálisan megjelenített termékkörök más akcióban nem szereplő tételeire nyújt további árengedményt.
A kedvezménykuponok kizárólag ahhoz az e-mail-címhez tartozó regisztráción aktiválhatóak, amelyre a kedvezménykupont küldtük.

Abban az esetben, ha a gutenbergkonyvesbolt.hu nem tudja teljesíteni megrendelését a Vevő hibájából (nem található a megadott címen, nem érhető el vagy nem veszi át megrendelését a futárszolgálat székhelyén stb.), a rendelés semmisnek bizonyul, a termékek visszatérnek a gutenbergkonyvesbolt.hu-hoz. Egy új rendelés esetén a Vevő új szállítási, vagy egyéb műszaki költségeket kell viseljen.

Amennyiben a Vevő előzetesen kifizette a rendelés értékét, és saját hibájából nem jut annak birtokába a feladástól számított 10 napon belül, és nem érhető el 30 napon belül, a rendelés semmisnek bizonyul, az előre kifizetett összeg pedig kártérítésként a Gutenberg Könyvesboltot illeti.

A péntek 14 óra utáni, illetve szombati és vasárnapi rendelések hétfőn kerülnek szállításra.

E-mailek küldése
Az alábbi tevékenységek következményeként: rendelés küldése, hírlevélre való feliratkozás, nyereményakcióra való feliratkozás, üzenet küldése az üzenőfalon, illetve e-mailen a info@gutenberg-art.ro címre.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás