Üres könyv 69

2500 HUF 2150.00 HUF


Siess! Már csak 8 termék van készleten.
Kategóriák: Web Üres könyvek KIEMELT

A tapírfélék (Tapiridae) közül jelenleg négy faj él a világon: a közönséges, a közép-amerikai, a hegyi és az ázsiai tapír. A disznónál nagyobb emlősállat, egyes példányok testtömege a 350 kilogrammot is elérheti. Testhossza általában 1.5-2 méter. Testét rövid, sötét színű szőr fedi, kicsinyei bundája pöttyös és csíkos. Megnyúlt koponyája aránylag rövid és lefelé hajló ormányban végződik. Patái meglehetősen fejlettek, mellső lábán 4, míg a hátsón 3 ujja van. Növényevő, tápláléka vízinövényekből, falombból, hajtásokból és gyümölcsökből áll. Kiválóan úszik, szívesen tartózkodik vizes élőhelyeken. Bőrét gyakori fürdéssel és dagonyázással tisztítja, védi a paraziták ellen. Az orrvadászat és életterét jelentő erdőségek pusztítása nagy mértékben veszélyezteti fennmaradását.


Ne feledd, hogy védtelen!


A világtörténelem folyamán mindig keletkeztek és tűntek el újabb és újabb állatfajok, azonban nagy mértékű emberi beavatkozás nélkül ezen folyamatok mindvégig természetes egyensúlyban maradtak. Csak az elmúlt néhány száz év civilizációs ártalmai következtében tapasztalható kétségbeejtő mértékben az élővilág kipusztulása.

Az élőlények minden egyes válfaja különleges és érdemes arra, hogy ne engedjük kiszolgáltatott helyzetben, észrevétlenül eltűnni a Föld színéről. Új üres könyveinkkel a kihalófélben levők fajok védelmére szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Ajándékozzátok barátaitoknak, meséljétek el gyermekeiteknek, hogy ők se feledkezzenek meg emberi mivoltunk két legfontosabb sajátosságáról: a felelősségről és a gondoskodásról!

Induljunk tiszta lappal, hogy egy állat se legyen többé védtelen!

A borítót illusztrálta: Kürti Andrea

Formátum: 128 x 176 mm
Terjedelem: 224 oldal
Kivitelezés: cérnafűzött, keménytábla, nyomtatott előzék
Belív papírja: Arena Ivory, 80g/m2A tapírfélék (Tapiridae) közül jelenleg négy faj él a világon: a közönséges, a közép-amerikai, a hegyi és az ázsiai tapír. A disznónál nagyobb emlősállat, egyes példányok testtömege a 350 kilogrammot is elérheti. Testhossza általában 1.5-2 méter. Testét rövid, sötét színű szőr fedi, kicsinyei bundája pöttyös és csíkos. Megnyúlt koponyája aránylag rövid és lefelé hajló ormányban végződik. Patái meglehetősen fejlettek, mellső lábán 4, míg a hátsón 3 ujja van. Növényevő, tápláléka vízinövényekből, falombból, hajtásokból és gyümölcsökből áll. Kiválóan úszik, szívesen tartózkodik vizes élőhelyeken. Bőrét gyakori fürdéssel és dagonyázással tisztítja, védi a paraziták ellen. Az orrvadászat és életterét jelentő erdőségek pusztítása nagy mértékben veszélyezteti fennmaradását.Ne feledd, hogy védtelen! A világtörténelem folyamán mindig keletkeztek és tűntek el újabb és újabb állatfajok, azonban nagy mértékű emberi beavatkozás nélkül ezen folyamatok mindvégig természetes egyensúlyban maradtak. Csak az elmúlt néhány száz év civilizációs ártalmai következtében tapasztalható kétségbeejtő mértékben az élővilág kipusztulása.Az élőlények minden egyes válfaja különleges és érdemes arra, hogy ne engedjük kiszolgáltatott helyzetben, észrevétlenül eltűnni a Föld színéről. Új üres könyveinkkel a kihalófélben levők fajok védelmére szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Ajándékozzátok barátaitoknak, meséljétek el gyermekeiteknek, hogy ők se feledkezzenek meg emberi mivoltunk két legfontosabb sajátosságáról: a felelősségről és a gondoskodásról!Induljunk tiszta lappal, hogy egy állat se legyen többé védtelen!A borítót illusztrálta: Kürti AndreaFormátum: 128 x 176 mmTerjedelem: 224 oldalKivitelezés: cérnafűzött, keménytábla, nyomtatott előzékBelív papírja: Arena Ivory, 80g/m2

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás