Üres könyv 67

2500 HUF 2150.00 HUF


Siess! Már csak 9 termék van készleten.
Kategóriák: Web Üres könyvek KIEMELT

A jegesmedve (Ursus maritimus) ragadozó emlősfaj, melynek élőhelyét az északi-sarki jégtáblák jelentik. Testtömege általában 350-680 kilogramm között mozog, hossza elérheti a 3 métert. Szárazföldön vadászik és neveli kicsinyeit, azonban kiváló úszó. Remekül alkalmazkodott a hideg körülményekhez: bundája olyan jól szigetel, hogy leginkább csak orrán keresztül veszít hőt. Még a talpa is szőrrel borított, hogy megvédje a fagyos hőmérséklettől, és ne csúszkáljon a jeges felületeken. Bőre alatt akár több centiméter vastag zsírréteget is felhalmozhat, mely a hőszigetelésen túl tápanyagforrásként is szolgál. Bundája valójában nem egybefüggő fehér, optikai csalódás miatt látjuk annak.


Ne feledd, hogy védtelen!

 

A világtörténelem folyamán mindig keletkeztek és tűntek el újabb és újabb állatfajok, azonban nagy mértékű emberi beavatkozás nélkül ezen folyamatok mindvégig természetes egyensúlyban maradtak. Csak az elmúlt néhány száz év civilizációs ártalmai következtében tapasztalható kétségbeejtő mértékben az élővilág kipusztulása.

Az élőlények minden egyes válfaja különleges és érdemes arra, hogy ne engedjük kiszolgáltatott helyzetben, észrevétlenül eltűnni a Föld színéről. Új üres könyveinkkel a kihalófélben levők fajok védelmére szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Ajándékozzátok barátaitoknak, meséljétek el gyermekeiteknek, hogy ők se feledkezzenek meg emberi mivoltunk két legfontosabb sajátosságáról: a felelősségről és a gondoskodásról!

Induljunk tiszta lappal, hogy egy állat se legyen többé védtelen!

 

A borítót illusztrálta: Kürti Andrea

Formátum: 128 x 171 mm
Terjedelem: 160 oldal
Kivitelezés: cérnafűzött, keménytábla, nyomtatott előzék
Belív papírja: fehér ofszet papír, 120g/m2A jegesmedve (Ursus maritimus) ragadozó emlősfaj, melynek élőhelyét az északi-sarki jégtáblák jelentik. Testtömege általában 350-680 kilogramm között mozog, hossza elérheti a 3 métert. Szárazföldön vadászik és neveli kicsinyeit, azonban kiváló úszó. Remekül alkalmazkodott a hideg körülményekhez: bundája olyan jól szigetel, hogy leginkább csak orrán keresztül veszít hőt. Még a talpa is szőrrel borított, hogy megvédje a fagyos hőmérséklettől, és ne csúszkáljon a jeges felületeken. Bőre alatt akár több centiméter vastag zsírréteget is felhalmozhat, mely a hőszigetelésen túl tápanyagforrásként is szolgál. Bundája valójában nem egybefüggő fehér, optikai csalódás miatt látjuk annak. Ne feledd, hogy védtelen!   A világtörténelem folyamán mindig keletkeztek és tűntek el újabb és újabb állatfajok, azonban nagy mértékű emberi beavatkozás nélkül ezen folyamatok mindvégig természetes egyensúlyban maradtak. Csak az elmúlt néhány száz év civilizációs ártalmai következtében tapasztalható kétségbeejtő mértékben az élővilág kipusztulása. Az élőlények minden egyes válfaja különleges és érdemes arra, hogy ne engedjük kiszolgáltatott helyzetben, észrevétlenül eltűnni a Föld színéről. Új üres könyveinkkel a kihalófélben levők fajok védelmére szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Ajándékozzátok barátaitoknak, meséljétek el gyermekeiteknek, hogy ők se feledkezzenek meg emberi mivoltunk két legfontosabb sajátosságáról: a felelősségről és a gondoskodásról! Induljunk tiszta lappal, hogy egy állat se legyen többé védtelen!   A borítót illusztrálta: Kürti Andrea Formátum: 128 x 171 mmTerjedelem: 160 oldalKivitelezés: cérnafűzött, keménytábla, nyomtatott előzékBelív papírja: fehér ofszet papír, 120g/m2

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás