Időablak – Határidőnapló 2023

4500 HUF 3500.00 HUF

Nincs készleten

Határidőnapló havi tervezővel, listákkal, recepteknek, jegyzetelésre és rajzolásra szánt oldalakkal, 12 illusztrációval.

Illusztrálta: Kürti Andrea

Formátum: 125 x 165 mm
Terjedelem: 208 oldal
Kivitelezés: cérnafűzött, keménytábla

Belív papírja: Arena Ivory Smooth (krémszínű ofszet papír), 80g/m2
Kiadás éve: 2022

Immár harmadik éve könyöklünk együtt az idő ablakában, és nézzük a tovasuhanó tájat, hallgatjuk az élet és a képzelet hangjait. Néha megijeszt, amit hallunk és látunk, máskor táncra perdülünk az átélt gyönyörűségtől. Ezúttal ismét László Noémi verse kísér minket a belső utazáson, kormányoz a hajnalfolyó sodrásában.

Alkotásra hívunk benneteket idén is, hogy lejegyezzetek minden kreatív gondolatot, formát, ötletet, időpontot és receptet, ami a múló napok, hetek, hónapok alatt rátok talál, és erőt merítsetek az éjszakában a virradat megtalálásához.

Könyvekben gazdag új évet kívánunk!

 

Az illusztrációkat Horváth Erika a Kolozsvári Operabarátok Körénél megjelent, Operák női szemmel című kötetéből válogattuk.

 Határidőnapló havi tervezővel, listákkal, recepteknek, jegyzetelésre és rajzolásra szánt oldalakkal, 12 illusztrációval. Illusztrálta: Kürti Andrea Formátum: 125 x 165 mmTerjedelem: 208 oldalKivitelezés: cérnafűzött, keménytábla Belív papírja: Arena Ivory Smooth (krémszínű ofszet papír), 80g/m2Kiadás éve: 2022 Immár harmadik éve könyöklünk együtt az idő ablakában, és nézzük a tovasuhanó tájat, hallgatjuk az élet és a képzelet hangjait. Néha megijeszt, amit hallunk és látunk, máskor táncra perdülünk az átélt gyönyörűségtől. Ezúttal ismét László Noémi verse kísér minket a belső utazáson, kormányoz a hajnalfolyó sodrásában. Alkotásra hívunk benneteket idén is, hogy lejegyezzetek minden kreatív gondolatot, formát, ötletet, időpontot és receptet, ami a múló napok, hetek, hónapok alatt rátok talál, és erőt merítsetek az éjszakában a virradat megtalálásához. Könyvekben gazdag új évet kívánunk!   Az illusztrációkat Horváth Erika a Kolozsvári Operabarátok Körénél megjelent, Operák női szemmel című kötetéből válogattuk.  
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás